Workshop na výrobu mečů na Dětský den v Loučovicích

Workshop na výrobu mečů na Dětský den v Loučovicích

Workshop na výrobu mečů proběhl na dětský den. Kde? Přece v Loučovicích.

Pohádkový Les, dětský den v Loučovicích
pohádkový les – dětský den v Loučovicích

Jak jistě mnozí z Vás vědí, přestěhovali jsme část našeho provozu do Loučovic nedaleko Lipna.
A v této krásné obci, zasazené do šumavského hvozdu se pořádal dětský den a my byli u toho. Skutečně velký počet dobrovolníků převlečených za pohádkové bytosti zpestřoval dětem cestu lesem. Trasa končila v parku, kde na děti čekala sladká odměna a bohatý program složený z hudební produkce rocku i country, kouzelníka, hromadného bubnování…

Workshop výroby mečů – příležitost pro děti

Workshop výroby mečů – zde byl prostor i pro nás, abychom se také trošku představili zdejším občanům. Připravili jsme tedy pro děti workshop.

Workshop na výrobu mečů 3
Workshop na výrobu mečů 3

Stavebnicové meče

Skládací stavebnicové meče jsou takové dřevěné meče, které dokáží postavit snadno i děti. Děti si z připravených komponentů mohli meč sami poskládat a odnést. A že s námi byli děti spokojené, o tom svědčí velký zájem o naše stavebnicové dřevěné meče.

Workshop na výrobu mečů
Workshop na výrobu mečů

Nestihli jste náš Workshop?

Workshop na výrobu mečů 2
Workshop na výrobu mečů 2

Pokud jste náš workshop výroby mečů nestihli, nezoufejte. Je možné se s námi domluvit na dodání stavebnicových mečů, či štítů, které si děti mohou sami domalovat.

Můžete od nás komponenty nakoupit třeba i pro letní tábor. Při odběru ve větším množství je možné se domluvit i na slevě.

Akce pro děti nás baví a budeme v nich určitě pokračovat. Sledujte naše webové stránky. Pořádáme akce pro děti opravdu často. Mnozí znají například bitvu o hrad Slamburk.

Doufáme, že jsme vás naladili a uvidíme se na nějaké akci, nebo si od nás koupíte již hotový meč, štít, rytířskou helmu a nějaký doplněk, třeba závěs na meč, varkoč, či kroužkovou kapuci. Vysvědčení se blíží a je potřeba myslet na děti, jak je odměnit za jejich dobré vysvědčení. Nebo možná se blíží narozeniny, svátek. Vhodná příležitost pro krásný dárek se vždycky najde.

Summary
Workshop na výrobu mečů na Dětský den v Loučovicích - Dřevěný blog
Article Name
Workshop na výrobu mečů na Dětský den v Loučovicích - Dřevěný blog
Description
Workshop na výrobu mečů. Na dětský den v Loučovicích jsme připravili pro děti workshop. Přečtěte si, jak to dopadlo.
Author
Publisher Name
drevenemece.cz
Publisher Logo
Označeno , , , , ,