Bezpečné nakupování dřevěných mečů

Dřevěné meče – bezpečné nakupování

Vážení návštěvníci, bezpečnost nepodceňujeme, proto od spuštění webu dřevěné meče je náš shop dřevěné meče zabezpečen TLS certifikátem. Nakupujte bezpečně. Bezpečné nakupování je důležité obzvláště v dnešní době.

Spousta eshopů bere zabezpečení na lehkou váhu, u nás se však můžete cítit již od počátku zcela bezpečně.

dřevěný meč dětský - bezpečné nakupování
zabezpečení webu dřevěné meče – obrázek 1

Že je e-shop správně zabezpečen TLS certifikátem poznáte podle zeleného zámečku a a nápisu https.

bezpečné nakupování dřevěné meče
bezpečné nakupování dřevěných mečů – detail

Pro bezpečné nakupování hraje roli spousta faktorů. Samotná existence TLS/SSL certifikátu nestačí. Aby kupující byl opravdu v bezpečí, musí být eshop důvěryhodný, aby byly transparentní smluvní a reklamační podmínky.

Další faktory ovlivňující bezpečný nákup na internetu

Je možné si přes zabezpečené připojení zakoupit zboží například někde na zahraničním eshopu, nebo aukčním portále typu Aukro, či eBay, ale řešení reklamací bývá zdlouhavé, v případě zahraničního webu nemusí platit stejná pravidla, jako při nakupování na webech českých.

Nehledě na to, spousta prodávaného zboží v eshopech a aukčních portálech vykazuje vady, často kvalitativní, nebo určené výrobky mohou být dětem přímo nebezpečné. Meče se mohou štípat, mohou být ostré nebo špičaté, štíty mohou být natřeny nevhodnými jedovatými barvami, nevhodnými pro děti.

Proč bezpečně nakupovat na dřevěné meče cz

Náš eshop dřevěné meče je na tom velice dobře. Já sám, správce tohoto webu, jsem byl zákazníkem pana Havlise – majitele a výrobce zde prodávaného zboží. Nakoupil jsem u něj proto, protože je přímý výrobce z Česka, má velmi dobré reference i v tisku, mám záruku, že zboží nenakoupil někde v Číně, že má udávanou kvalitu a vhodnost pro děti.

Dřevěné meče od srdcaře

Dalším důvodem mého nákupu u pana Havlise bylo, že pan Havlis prostě dělá svojí práci srdcem. Výrobou replik historických zbraní se zabývá dlouho, pořádá akce pro děti (například bitva o Slamburk). Pan Havlis výrobou žije a bere to i jako umění. Snaží se přiblížit realitě na maximum, jeho zbraně jsou maximálně věrné předloze. Ano, vyrábět něco srdcem, co není úplně jednoduché, co vyžaduje šikovnost, preciznost, pečlivost, nadání a zápal nepochybně umění je.

Jak říká pan Havlis:

Dřevěný meč lze koupit leckde, lze si jej vyrobit i svépomocí. My vám ovšem nabízíme dřevěné meče s historicky věrným vzhledem.

Já dodám, je možné ho koupit leckde, ne každý však vyrábí meče srdcem. Jsem taky zapálený nadšenec, ne sice do výroby, ale do webových technologií, a to je má motivace, proč panu Havlisovi s tímto e-shopem pomáhám. Výroba mečů není žádný velký byznys, do kterého by někdo šel za účelem zbohatnutí. Ne každý má to štěstí, že svůj koníček dělá dobře, a že může svou prací dělat radost nejen sobě, ale i ostatním, zejména dětem. Pan Havlis to štěstí má.

Přeji vám příjemné a bezpečné nakupování a hodně radosti s dřevěnými meči pro děti, štíty s erby a rytířskými doplňky pro vaše malé rytíře.

 

Označeno , , , , ,